Haypader Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Özel Eğitim desteğine ihtiyacı olan bireylerimize bilimsel, uygulanabilir, gönülden ve samimi eğitim kadrosu ile ihtiyaçlarına ve gelişmelerine uygun eğitimi sağlamak. Eğitimci kimliğimizi ve tecrübelerimizi yenilikçi çalışmalarla bir araya getirip devamlı gelişmek. Kendisiyle barışık, mümkün olduğu kadarıyla kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, topluma katılabilen ailesi ve çevresine uyum içerisinde davranabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Akranlarına göre farklı olan, Özel Eğitim desteğine ihtiyacı olan bireylerimizin ve ailelerinin hayatlarında uzman desteği ile fark yaratmak. Bireylerin aile ve toplum içerisinde özgüveni olan, kendi kendilerine yetebilecek bir birey olarak gelişimlerini sağlamak. Güncel gelişmeleri takip ederek eğitim kalitemizi devamlı arttırıp daha ileri düzeye ulaşmak.

Başarılar:

Saatler: 09:40 14:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://766850.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. 1546. SK. HAYPADER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU BAĞCILAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bağcılar ilçe merkezindedir